Tyvärr finns stora delar av denna sida inte ännu på svenska. För aktuell information se den finskspråkiga sidan om detta ämne eller kontakta vår kundservice!
Vi är ett litet företag med begränsade resurser. Vi jobbar på att översätta sidorna och beklagar att arbetet inte ännu är slutfört.

TILAUSRISTEILYT

Risteilyt Helsingin Kauppatorilta! Vuokraa oma laiva ja järjestä risteily Helsingin saaristossa! Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on alkoholioikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita - annamme maistuvuustakuun! Myös ryhmien siirrot edullisesti! Risteily Helsinki - ehdottomasti!

Lue lisääKatso valmiit paketit

REITTILIIKENNE

Risteily Helsingissä on upea kokemus! Pääkaupunkiseudulla reitti- ja sightseeing-risteilyillä operoimme Kauppatorilta, Hakaniemestä ja Vuosaaresta. Päälinjamme ovat Isosaaren linja Kauppatorilta, Svartholman liikenne, Espoon saaristo sekä Itäinen saaristoreitti. Itäisellä saaristoreitillä kohteitamme ovat mm. Vartiosaari, Satamasaari, Iiluoto, Leikosaari ja Vuosaari, ja siihen sisältyy myös Degerön kanavan läpiajo.

Isosaaren liikenneSvartholman liikenne

MEISTÄ

FRS Finland tuottaa reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita pääkaupunkiseudulla kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka – ympäri vuoden! Reittimme kulkevat Isosaareen, Svartholmaan, Itäisen ja Espoon saaristoihin. Järjestämme myös tilausristeilyjä Helsingin saaristossa. Räätälöimme juuri sinun seurueellesi sopivan risteilypaketin. Vuosien varrella olemme kuljettaneet yli puoli miljoonaa asiakasta. Lämpimästi tervetuloa risteilemään kanssamme!

”Kesä on super ihanaa merellä – 10 kerran sarjakortti ja saat 1 matkan ilmaiseksi! Hyvä asiakaspalvelu, upea reitti ja on kaikkineen napakymppi!” 

Itäisen saaristoreitin kanta-asiakas

”Haluamme kiittää henkilökuntaanne mukavasta, ystävällisestä asiakaspalvelusta. Mahtavat, positiiviset tyypit teillä!”

Isosaari reittiliikenteen asiakas

RÄÄTÄLÖIDYT TILAUSRISTEILYT

Voitte vuokrata koko laivan ja risteillä rauhassa omalla porukalla Helsingin upeassa saaristossa. Ryhmien koko voi vaihdella kymmenen hengen tilaisuudesta aina 275 henkilön tilaisuuksiin. Ruokaileville ryhmille pystymme järjestämään tilauksia noin 50 henkilölle omalla pöytäpaikalla. Aluksista meiltä löytyy nopeasta taksiveneestä tukeviin risteilyaluksiin. Tilaa meiltä valmis risteilypaketti tai vaihtoehtoisesti suunnittele itse risteilysi. Autamme teitä mielellään lisää, jotta risteily toteutuisi toiveidenne mukaan. Lähetä tarjouspyyntö!

Lue lisää

ITÄINEN SAARISTOREITTI

FRS Finland liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Hakaniemen ja Vuosaaren välillä kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä.

Risteilyn kokonaiskesto on 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy Degerön kanavan läpiajo.

Katso reitti ja aikataulut

AKTUELLT

FACEBOOK

1 day ago

FRS Finland
Ahoy! Suosittu Läntinen Saaristoreitti kulkee vielä 2 viikonloppua! ⛴ Jos et ole kerennyt nauttia tästä upeasta reitistä, niin tervetuloa elokuun viikonloppuina! Läntinen saaristoreitti kulkee la + su seuraavaa reittiä: Nokkalan Majakka, Haukilahti, Lonna, Suomenlinna, Vallisaari, Kruunuvuorenranta, Kalasatama. Aluksesta löytyy kahvila a-oikeuksilla, 2 wc:tä, sisä- sekä ulkotilat. Kokonaisristeilyn kesto on n. 2 tuntia. Risteily maksaa 20€ (Espoo - Kalasatama) ja 30€ jos haluaa matkustaa myös takaisin päin (n. 5h risteily). Jos jää pois muilla pysäkeillä, hinta on pienempi. 20€ lipulla pääsee sekä saarikohteisiin (Suomenlinna / Lonna / Vallisaari) että takaisin! 🌊Lämpimästi tervetuloa kyytiin! 😍Löydät Läntisen reitin aikataulun sekä tarkan hinnaston täältä: 👉🏼www.frs-finland.fi/lantinen/📷: Svetlana Romanov ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

FRS Finland
Tykkäätkö saunoa uniikissa ympäristössä? Tykkäätkö opastetuista historiallisista kierroksista? Tykkäätkö nauttia merestä ja luonnosta? Mikäli vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, niin Isosaari on oikea paikka juuri sinulle! 😍M/S Viapori kulkee Isosaareen Kauppatorin Lyypekinlaiturilta viikonloppuisin 4.9. asti, joten vielä kerkeät hyvin tutustua ihanaan saaristoon! 🌊Lauttamatka kestää 40 min ja lautta kulkee neljästi päivässä. Aikuisten lippu maksaa 22€ ja lasten 11€. Saaren sauna on ilmainen! Lämpimästi tervetuloa Isosaareen! ❤️Osta lippusi täältä: 👉🏼 kauppa.visitisosaari.fi ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

FRS Finland
Suomenlinnassa järjestettävä Viaporin Jazz on pian täällä! 🎷🎼 Tervetuloa kyytiin FRS Finlandin vesibusseilla! Vesibussimme pysähtyvät Tykistölahdessa, joka on suoraan tapahtumapaikan vieressä! ⛴Konsertit järjestetään 23-27.8.2022. 🎶 Klo 19.00 alkaviin konsertteihin kannattaa lähteä klo 17.15 tai 17.45 lähtevällä vesibussilla. Näin ehdit ihailla konserttiin saapuessasi Jazzsaari-valokuvanäyttelyä kiireettömästi! 😊Klo 19.00 alkavaan konserttiin ehtii myös klo 18.10 lähtevällä vesibussilla Lyypekin laiturista. Aikuisten yhden suunnan lippu vesibussiin maksaa 4,15 € ja lapset 2,10 €. Tervetuloa! ❤️Lue lisää vesibussien aikataulusta täältä: 👉🏼 www.frs-finland.fi/suomenlinna/Lue lusää tapahtumasta täältä: 👉🏼 www.viaporijazz.fi📷: @viaporijazz.fi ... See MoreSee Less
View on Facebook

KUNDSERVICE

+358 102023780
må-fre 9.00-15.00
info@suomensaaristokuljetus.fi

DIREKT KONTAKT TILL FARTYGEN

M/s Kajava +358 45 615 1636
M/s Tuulispää +358 45 615 1633
M/s Okeanos +358 50 535 5219

Besvaras endast när fartyget är i trafik, om situationen tillåter