Tyvärr finns stora delar av denna sida inte ännu på svenska. För aktuell information se den finskspråkiga sidan om detta ämne eller kontakta vår kundservice!
Vi är ett litet företag med begränsade resurser. Vi jobbar på att översätta sidorna och beklagar att arbetet inte ännu är slutfört.

TILAUSRISTEILYT

Risteilyt Helsingin Kauppatorilta! Vuokraa oma laiva ja järjestä risteily Helsingin saaristossa! Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on alkoholioikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita - annamme maistuvuustakuun! Myös ryhmien siirrot edullisesti! Risteily Helsinki - ehdottomasti!

Lue lisääKatso valmiit paketit

REITTILIIKENNE

Risteily Helsingissä on upea kokemus! Pääkaupunkiseudulla reitti- ja sightseeing-risteilyillä operoimme Kauppatorilta, Hakaniemestä ja Vuosaaresta. Päälinjamme ovat Isosaaren linja Kauppatorilta, Svartholman liikenne, Espoon saaristo sekä Itäinen saaristoreitti. Itäisellä saaristoreitillä kohteitamme ovat mm. Vartiosaari, Satamasaari, Iiluoto, Leikosaari ja Vuosaari, ja siihen sisältyy myös Degerön kanavan läpiajo.

Isosaaren liikenneSvartholman liikenne

MEISTÄ

FRS Finland tuottaa reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita pääkaupunkiseudulla kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka – ympäri vuoden! Reittimme kulkevat Isosaareen, Svartholmaan, Itäisen ja Espoon saaristoihin. Järjestämme myös tilausristeilyjä Helsingin saaristossa. Räätälöimme juuri sinun seurueellesi sopivan risteilypaketin. Vuosien varrella olemme kuljettaneet yli puoli miljoonaa asiakasta. Lämpimästi tervetuloa risteilemään kanssamme!

”Kesä on super ihanaa merellä – 10 kerran sarjakortti ja saat 1 matkan ilmaiseksi! Hyvä asiakaspalvelu, upea reitti ja on kaikkineen napakymppi!” 

Itäisen saaristoreitin kanta-asiakas

”Haluamme kiittää henkilökuntaanne mukavasta, ystävällisestä asiakaspalvelusta. Mahtavat, positiiviset tyypit teillä!”

Isosaari reittiliikenteen asiakas

RÄÄTÄLÖIDYT TILAUSRISTEILYT

Voitte vuokrata koko laivan ja risteillä rauhassa omalla porukalla Helsingin upeassa saaristossa. Ryhmien koko voi vaihdella kymmenen hengen tilaisuudesta aina 275 henkilön tilaisuuksiin. Ruokaileville ryhmille pystymme järjestämään tilauksia noin 50 henkilölle omalla pöytäpaikalla. Aluksista meiltä löytyy nopeasta taksiveneestä tukeviin risteilyaluksiin. Tilaa meiltä valmis risteilypaketti tai vaihtoehtoisesti suunnittele itse risteilysi. Autamme teitä mielellään lisää, jotta risteily toteutuisi toiveidenne mukaan. Lähetä tarjouspyyntö!

Lue lisää

ITÄINEN SAARISTOREITTI

FRS Finland liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Hakaniemen ja Vuosaaren välillä kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä.

Risteilyn kokonaiskesto on 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy Degerön kanavan läpiajo.

Katso reitti ja aikataulut

AKTUELLT

FACEBOOK

3 days ago

FRS Finland
Suomi on jälleen kerran maailman onnellisin maa The World Happiness - raportin mukaan, loistava uutinen! 🇫🇮😍📷: Soili Jussila ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

FRS Finland
Mahtavaa naistenpäivää! 🌸💞 Olemme ylpeitä, että meidän tiimissä on paljon upeita ja rohkeita naisia niin johtoryhmässä, kansihenkilöinä kuin myös kippareina! 😊Kuvassa työntekijämme Kiia, joka oli viime kesänä kansihenkilö ja tänä kesänä Kiia siirtyy kipparin hommiin! 💪🏼⚓️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

FRS Finland
Hiiohoi! Etsimme kaksi flyereiden jakajaa kesäkaudelle 2023. Pääasiallinen työtehtäväsi on flyereiden jako Kauppatorilla ja sen läheisyydessä sekä asiakkaiden neuvominen reittiliikenneasioissa. 😊Toivomme sinulta kiinnostusta kyseiseen työhön sekä sosiaalisuutta ja rohkeutta kommunikoida ihmisten kanssa! Jos sinulla ei ole laajasti kokemusta asiakaspalvelusta - ei hätää, koulutamme sinut paikanpäällä. Avoin ja oppivainen mieli riittää. Sinun täytyy kuitenkin olla täyttänyt 15-vuotta. 👌🏽Työn aloitus kesäkuun alussa ja lopetus elokuun lopulla. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille, jotka haluavat saada kokemusta asiakaspalvelusta ja Helsingin alueen matkailusta. Työ sijoittuu klo 10-17 välille arkisin sekä viikonloppuisin. Työaika ja määrä on neuvoteltavissa. ☀️Jos olet etsimämme henkilö, ole rohkeasti yhteydessä: info@frs-finland.fi. Kerro itsestäsi, työkokemuksesta ja milloin pystyisit aloittamaan työt. Hakuaika päättyy 5.3.2023. 😎 ... See MoreSee Less
View on Facebook

KUNDSERVICE

+358 102023780
må-fre 9.00-15.00
info@suomensaaristokuljetus.fi

DIREKT KONTAKT TILL FARTYGEN

M/s Kajava +358 45 615 1636
M/s Tuulispää +358 45 615 1633
M/s Okeanos +358 50 535 5219

Besvaras endast när fartyget är i trafik, om situationen tillåter