TILAUSRISTEILYT

Risteilyt Helsingin Kauppatorilta! Vuokraa oma laiva ja järjestä risteily Helsingin saaristossa! Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on alkoholioikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita - annamme maistuvuustakuun! Myös ryhmien siirrot edullisesti! Risteily Helsinki - ehdottomasti!

Lue lisääKatso valmiit paketit

REITTILIIKENNE

Risteily Helsingissä on upea kokemus! Pääkaupunkiseudulla reitti- ja sightseeing-risteilyillä operoimme Kauppatorilta, Kalasatamasta ja Vuosaaresta. Päälinjamme ovat Suomenlinnan & Lonnan ja Vallisaaren linjat Kauppatorilta, Espoon linjat sekä Itäinen ja Läntinen saaristoreitti. Itäisellä saaristoreitillä kohteitamme ovat mm. Vartiosaari, Satamasaari, Iiluoto, Leikosaari ja Vuosaari, ja siihen sisältyy myös Degerön kanavan läpiajo.

Suomenlinnan & Lonnan liikenneItäinen saaristoreitti

MEISTÄ

FRS Finland tuottaa reittiliikenne- ja tilausristeilypalveluita pääkaupunkiseudulla kymmenen hengen VIP-risteilyistä aina yli 200 henkilön juhliin ja henkilökuljetuksiin saakka – ympäri vuoden! Reittimme kulkevat Suomenlinnaan, Lonnaan, Vallisaareen, Espoon saaristoihin sekä Itäisen ja Läntisen saaristoihin. Järjestämme myös tilausristeilyjä Helsingin ja Espoon saaristossa. Räätälöimme juuri sinun seurueellesi sopivan risteilypaketin. Vuosien varrella olemme kuljettaneet yli puoli miljoonaa asiakasta. FRS Finlandille on myönnetty Sustainable Travel Finland-sertifikaatti ja yritys on sitoutunut kehittämään kestävää matkailua. Lämpimästi tervetuloa risteilemään kanssamme!

”Kesä on super ihanaa merellä – 10 kerran sarjakortti ja saat 1 matkan ilmaiseksi! Hyvä asiakaspalvelu, upea reitti ja on kaikkineen napakymppi!” 

Itäisen saaristoreitin kanta-asiakas

RÄÄTÄLÖIDYT TILAUSRISTEILYT

Voitte vuokrata koko laivan ja risteillä rauhassa omalla porukalla Helsingin upeassa saaristossa. Ryhmien koko voi vaihdella kymmenen hengen tilaisuudesta aina 275 henkilön tilaisuuksiin. Ruokaileville ryhmille pystymme järjestämään tilauksia noin 50 henkilölle omalla pöytäpaikalla. Aluksista meiltä löytyy nopeasta taksiveneestä tukeviin risteilyaluksiin. Tilaa meiltä valmis risteilypaketti tai vaihtoehtoisesti suunnittele itse risteilysi. Autamme teitä mielellään lisää, jotta risteily toteutuisi toiveidenne mukaan. Lähetä tarjouspyyntö!

Lue lisää

ITÄINEN SAARISTOREITTI

FRS Finland liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Kalasataman ja Vuosaaren välillä toukokuun alusta aina elokuun loppuun saakka. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä. Huom! vuodesta 2022 uusi lähtöpaikka on Kalasatama.

Risteilyn kokonaiskesto on 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy Degerön kanavan läpiajo.

Katso reitti ja aikataulut

AJANKOHTAISTA

Isosaaren linnakesaari sulkeutuu yleisöltä

Isosaaren linnakesaari sulkeutuu yleisöltä Helsingin ulkosaaristossa sijaitseva Isosaari on ollut auki yleisölle vuodesta 2017. Senaatti-kiinteistöjen omistaman saaren turismitoimintaa on alusta saakka kehittänyt FRS Finland Oy yhdessä alivuokralaistensa kanssa. Saaren on tehty reitti- sekä tilausmatkoja seitsemän kesäsesongin ja yhden talvisesongin ajan. Saaressa on ollut kaksi ravintolaa, kolme saunaa, sekä vaihtelevasti erilaisia muita palveluita kuten Nolla-mökkejä, opaspalveluita,…

Suomen Saaristokuljetus on nyt FRS Finland!

Suomen Saaristokuljetus on ollut vuodesta 2020 lähtien kansainvälisen FRS varustamokonsernin tytäryhtiö. Saksalaisella FRS varustamolla on yli 150 vuoden historia ja operoi 72 laivaa ympäri maailmaa. Näin ollen on looginen kehitys, että Suomen Saaristokuljetus myöskin siirtyy tunnetun FRS brändin alle.   FRS Finland operoi tulevaisuudessa samoilla vesillä 13 laivalla. Yritys ja yrityksen johto sijaitsevat jatkossakin Helsingissä ja työllistävät paikallisesti seitsemän henkilöä ympäri vuotta,…

Koronaturvallisesti vesillä!

Suomen Saaristokuljetus haluaa toimia vastuullisesti näinä poikkeusaikoina, jotta asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi tullessa risteilemään. Käy tutustumassa koronaohjeisiin alhaalta. Käytännössä toimet näkyvät niin, että -Olemme tehneet virallisen suunnitelman…

Isosaaren torpedokoeasema avataan yleisölle

Isosaaressa avataan keväällä 2019 maailmanlaajuisestikin uniikki kohde, 1930-luvulla rakennettu Torpedokoeasema. Kyseisessä rakennuksessa suoritettiin Suomen torpedoaseen testaukset ja koulutukset vuosina 1936-1956. Torpedokoeasema on aiemmin ollut suljettu yleisöltä turvallisuussyistä, mutta nyt jatkossa asemalle pääse osallistumalla opastetulla saarikierroksella.

SEURAA MEITÄ SOMESSA

FacebookInstagram

ASIAKASPALVELU

0102023780 arkisin klo 9-15 tai info@frs-finland.fi.

Vastaamme mahdollisimman pian!

TILAUSRISTEILYT

myynti@frs-finland.fi tai lähetä tarjouspyyntö!

LASKUTUS

laskutus@frs-finland.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Gädda 050 300 9781
M/s Isosaari II 050 471 3092
M/s Kajava 050 300 9736
M/s Koskelo 045 615 1633
M/s Okeanos 050 338 6661
M/s Taxen 050 342 4569
M/s Taxen II 050 3019154
M/s Tuulispää 050 471 5626
M/s Viapori 050 477 5028
M/S Vire 045 615 1634
M/s Wellamo 045 615 1632

Numeroihin vastataan ainoastaan, kun laivat ovat liikenteessä.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi tiedustella laivoilta puhelimitse tai asiakaspalvelusta info@frs-finland.fi