VALMIIT PAKETIT

Voitte vuokrata koko laivan parhaaksi katsomallanne tavalla tilaamalle täyden palvelun risteilypaketin tai valmistamalla tilaisuuden sisältöä osittain itse, klikkaa valmiit paketit alta! Hallinnoimme myös Helsingin Isosaarta josta voit rakentaa ihanan retken oapstuksineen, saunomisineen ja ruokailu saariravintolassa yksityisesti.

Aluksistamme on täydet A-oikeudet.

Tilausristeilyjä suoritetaan kaikilla aluksillamme. Ryhmien koko voi vaihdella kymmenen hengen tilaisuudesta aina 120 henkilön tilaisuuksiin. Ruokaileville ryhmille pystymme järjestämään tilauksia noin 50 henkilölle omalla pöytäpaikalla laivoilla ja saariravintolassa noin 120 hengelle.

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

1. KOKOUSRISTEILY

Hinta: määrittyy aluksen, lähtösataman ja ajankohdan mukaan.

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Kokousristeilyn aikanan aikana purjehditaan Helsingin lähivesillä asiakkaan toiveiden mukaisesti ja nautitaan esimerkiksi maittava lohi- tai lihakeitto saaristolaisleivän kera. Risteilyn aikana ehditään nähdä mereltä käsin Helsingin saariston kiinnostavimman kohteet ja piipahtaa vapaasti valittavassa saarikohteessa tai useammassa.

 

2. PÄIVÄRISTEILY

Hinta: määrittyy aluksen, lähtösataman ja ajankohdan mukaan.

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Viiden tunnin aikana risteillään pääkaupunkiseudun saaristossa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Risteilyn aikana tarjoillaan lämmin lohi- tai lihakeitto, leivä, levite, hedelmät, välipalaleivät ja leivos.

3. ILTARISTEILY

Hinta: määrittyy aluksen, lähtösataman ja ajankohdan mukaan. 

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Helsingin saaristo on osa maailman upeinta saaristoa! Iltaristeily saaristossa on suosittu yritysten ja eri yhteisön tapa viettää aikaa yhdessä ainutlaatuisesti saaristoa kierrellen ja saaristoon tutustuen! Hyvä musiikki, maittava ruoka ja virkistävä juoma sekä mahdolliset muut ohjelmanumerot ja yhdessä tekemiset vahvistavat yhteisöä arkeen asti! Illan pituutta voi jatkaa toiveiden mukaisesti vaikka aamuyöhön asti. Auringonlasku mereltä tai saaresta koettuna on huikea kokemus sekin.

4. ISOSAAREN RISTEILY

Hinta: määrittyy aluksen, lähtösataman ja ajankohtan mukaan.

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Suomen Saaristokuljetus Oy hallinoi Helsingin ulkosaariston helmeä, Isosaarta. Isosaari avattiin yleisölle kesäkuussa 2017 ja siitä asti toimintaa on ollut ympärivuotisesti. Isosaaren ainutlaatuinen luonto, arkkitehtuuri sekä saunat, hiekkarannat ja kaksi ravintolaa tekevät Isosaaresta ainutlaatuisen tilauristeilykohteen. Isosaaren voit saapua vain Suomen Saaristokuljetus Oy:n laivoilla.

5. KULJETUKSET

Hinta: määrittyy aluksen, lähtösataman ja ajankohdan mukaan. 

Lähtö/paluu: Sovitaan asiakkaan kanssa.

Kuljetamme kaikenkokoisia seurueita saaristoon 12-aluksen laivastollamme. Osa aluksistamme on nopeita taksiveneitä ja osa hitaita mutta vakaita ja mukavia risteilijöitä. Kotipaikkamme aluksille on Helsingin Kauppatori sekä osalle aluksista Espoo. Riippuen kuljetustarpeesta annamme räätälöidyn tarjouksen ja autamme oikeanlaisen laivan valinnassa riippuen tarpeestanne. Vuosien varrella olemme kuljettaneet yli puoli miljoonaa asiakasta ja oppineet muutaman kommervenkin matkan varrella.

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa risteilypalveluista 10 % ja ravintopalveluista 14 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

ASIAKASPALVELU

0102023780

Ma-Pe 9.00-15.00 tai sähköpostitse: info@frs-finland.fi. Vastaamme mahdollisimman pian!

TILAUSRISTEILYT

myynti@frs-finland.fi tai lähetä tarjouspyyntö!

LASKUTUS

laskutus@frs-finland.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Kajava 050 300 9736
M/s Tuulispää 045 615 1633
M/s Okeanos 050 338 6661
M/s Gädda 045 615 1632
M/s Viapori 050 477 5028
M/s Vire 045 615 1634
M/s Isosaari II 050 471 3092
M/s Wellamo 050 300 9781
M/s Koskelo 050 471 5626
M/S Taxen 050 342 4569
M/s Taxen II 050 301 9154

Numeroihin vastataan ainoastaan, kun laivat ovat liikenteessä.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi tiedustella laivoilta puhelimitse tai asiakaspalvelusta info@frs-finland.fi