REITTILIIKENNE

Ajamme säännöllistä reittiliikennettä useisiin Helsingin ja Espoon saarikohteisiin.
Katso kaikki reittiliikenteemme alta!

SUOMENLINNA JA LONNA

Suomenlinna on historiallinen merilinnoitus ja Unescon maailmanperintökohde. Linnoituksen rakentaminen aloitettiin vuonna 1748. Suomenlinnan tarkoitus oli suojata itärajaa ja rannikkoa sodissa Venäjää vastaan. Suomen sisällissodan seurauksena linnoituksesta tehtiin sotavankileiri vuonna 1918. Vuonna 1918 linnoitus siirtyi Puolustusvoimien haltuun ja sen nimeksi annettiin Suomenlinna.

Lonna on pieni saari Kauppatorin ja Suomenlinnan välissä. Lonna on Suomenlinnan sisarsaari, jossa aikoinaan tehtiin laivat immuuneiksi merimiinoille. Vuonna 2014 saari avattiin kaikille yleiseen käyttöön.

SUOMENLINNA JA LONNA

VALLISAARI

Vallisaari on saari Helsingin edustalla, Suomenlinnan ja Santahaminan välissä. Vallisaareen pääsee vesibussilla Kauppatorilta ja matka kestää noin 20 minuuttia. Saaressa voi ihailla monipuolista luontoa, syödä lounasta ja nauttia kauniista merinäköalasta.

VALLISAARI

ESPOON SAARISTO

FRS Finlandin alukset liikennöivät Ison Vasikkasaareen ja Otaniemen saaristoreittejä. Espoo on merellinen kaupunki johon kuulu 58 kilometriä merenrantaa ja 165 saarta. Saariin pääsee hyvin tutustumaan ilman omaa venettä kattavan reittiliikenteen ansiosta!

ESPOON SAARISTO

LÄNTINEN SAARISTOREITTI

Läntinen saaristoreitti on ainoa vesiliikennereitti, joka yhdistää Espoon ja Helsingin saaristokohteet. Matkalla voit nauttia kauniista saaristosta ja välillä pysähtyä esimerkiksi Lonnassa syömässä tai Vallisaaressa ihastelemassa luontoa.

Läntinen saaristoreitti kulkee: Nokkalan Majakka-Haukilahti-Lonna-Suomenlinna-Vallisaari-Kruunuvuorenranta-Kalasatama ja takaisin toiseen suntaan. Risteilyn kokonaiskesto on noin 2 tuntia. Matkan aikana pääset tutustumaan Espoon ja Helsingin saariin, jossa voit pysähtyä tai vaihtoehtoisesti nauttia koko risteilyn Nokkalan majakasta Kalasatamaan.

LÄNTINEN SAARISTOREITTI

ITÄINEN SAARISTOREITTI

FRS Finland liikennöi Helsingin upeinta saaristoreittiä Kalasataman ja Vuosaaren välillä toukokuun alusta aina elokuun loppuun saakka, syyskuussa liikennöidään pe-su. Itäinen saaristoreitti on ainoa Helsingin kaupungin sisäinen vesiliikennereitti mantereelta mantereelle! Matkalla saat maistiaisen todellisesta helsinkiläisestä saaristolaiselämästä. Itäinen saaristoreitti kulkee: Kalasatama-Herttoniemi-Laajasalo-Vartiosaari-Satamasaari-Iiluoto-Leikosaari-Vuosaari. Risteilyn kokonaiskesto on noin 1 h 45 minuuttia. Matkan aikana pääset tutustumaan niihin osiin Helsingin saaristoa, minne muut reitti- tai sightseeing-alukset eivät liikennöi. Reittiin sisältyy hieno Degerön kanavan läpiajo.

ITÄINEN SAARISTOREITTI

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 9-15.
Puh. 010 202 3780 tai info@frs-finland.fi. Huomaathan, että sähköpostissa on tällä hetkellä ruuhkaa, vastaamme mahdollisimman pian!


Kivisaaren asiakaspalvelu palvelee osoitteessa info.kivisaari@frs-finland.fi tai 0505057367. 

TILAUSRISTEILYT

myynti@frs-finland.fi tai lähetä tarjouspyyntö!

LASKUTUS

laskutus@frs-finland.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Gädda 050 471 3092
M/s Isosaari II 050 471 5626
M/s Kajava 050 300 9736
M/s Koskelo 045 615 1633
M/s Taxen 050 342 4569
M/s Tuulispää 050 338 6661
M/s Viapori 050 477 5028
M/S Vire 045 615 1634
M/s Wellamo 045 615 1632

Numeroihin vastataan ainoastaan, kun laivat ovat liikenteessä.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi tiedustella laivoilta puhelimitse tai asiakaspalvelusta info@frs-finland.fi