TILAUSRISTEILYT

Tilausristeily Helsingissä tai Espoossa on unohtumaton kokemus!

Voit vuokrata koko laivan omaan käyttöösi edullisesti ja järjestää tilausristeilyn merellisessä ympäristössä toiveidesi mukaan. Laivavaihtoehtoja on useita, 10 hengen VIP-tilaisuuksista aina usean sadan henkilön juhliin saakka. Tilausristeilyt Helsingissä laajalla kattauksella – myös saarikohteet!

Suurin aluksemme m/s Viapori on rekisteröity 183 matkustajalle, ja monet pienemmätkin aluksemme ovat yli 100-paikkaisia. Saarikohteissamme voimme tehdä kattauksen yhdellä kertaa jopa 200 ruokailevalle henkilölle! Purjehdusreitit ja saarikohteet voimme suunnitella yhdessä tai voit jättää toteutuksen meille. Lounasristeilyt, illallisristeilyt, kokousristeilyt, muut yritys- ja yksityistilaisuudet – katso myös valmiit pakettimme. Saarikohteissamme on myös mahdollista esimerkiksi saunoa ja uida.

Kauttamme saat tilattua laivalle myös trubaduurit, stand up -koomikot, taikurit ja muut viihteen moniottelijat.

Pyydä tarjous ja tule kokemaan kanssamme unohtumattomia hetkiä niin laivoilla kuin saarikohteissammekin!

Tilausristeilyt Helsingissä tai Espoossa laajalla kattauksella tai omilla eväillä!

Voit tilata aluksen henkilökuljetusta varten tai täyden palvelun risteilyn menun ja juomien kanssa. Osalle laivoista voit tuoda oman tarjoilun, osalla laivoista on joko C- tai A-oikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita, voit myös toivoa oman menuusi.

Meille on tärkeää, että tilaisuutesi onnnistuu viimeisen päälle. Käytämme aikaa keskusteluun, uskomme dialogin voimaan ja tähän käytettävän ajan tarpeellisuuteen. Jos tiedät jo, mitä haluat, ilmoita se meille, sekin käy, toiveet toteutuvat. Noh, ihan mahdottomiin mekään emme pysty, mutta tähän asti vain taivas on ollut rajana, joskus tuntuu, että ei sekään ja kaikki on mennyt hyvin. Ryhmämyyntimme ja yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet tuottamaan palvelut kustannustehokkaasti, antaumuksella, suurella sydämellä, tyylillä ja taidolla. Tähän voit sinäkin luottaa.

Lähtö- ja paluu onnistuvat ainakin Kalasatamasta, Kruunuhaasta, Kauppatorilta, Hietalahdesta tai Vuosaaresta. Espoossa lähtö onnistuu mm Nokkalasta, Otaniemestä, Haukilahdesta tai Keilaniemestä. Voit myös toivoa oman lähtö- ja paluusatamasi. Ainoa vaatimus on, että väylällä ja laiturilla on riittävästi vettä kölin alle ja että aluksen voi turvallisesti kiinnittää otto- ja jättöpaikkaan. Myös kulku alukselle tulee onnistua turvallisesti.

Tervetuloa maailman upeimpaan saaristoon kokemaan huikeita juttuja!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 9-15.
Puh. 010 202 3780 tai info@frs-finland.fi. Huomaathan, että sähköpostissa on tällä hetkellä ruuhkaa, vastaamme mahdollisimman pian!


Kivisaaren asiakaspalvelu palvelee osoitteessa info.kivisaari@frs-finland.fi tai 0505057367. 

TILAUSRISTEILYT

myynti@frs-finland.fi tai lähetä tarjouspyyntö!

LASKUTUS

laskutus@frs-finland.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Gädda 050 471 3092
M/s Isosaari II 050 471 5626
M/s Kajava 050 300 9736
M/s Koskelo 045 615 1633
M/s Taxen 050 342 4569
M/s Tuulispää 050 338 6661
M/s Viapori 050 477 5028
M/S Vire 045 615 1634
M/s Wellamo 045 615 1632

Numeroihin vastataan ainoastaan, kun laivat ovat liikenteessä.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi tiedustella laivoilta puhelimitse tai asiakaspalvelusta info@frs-finland.fi