TILAUSRISTEILYT

Tilausristeily Helsingissä on unohtumaton kokemus!

Voit vuokrata koko laivan omaan käyttöösi edullisesti ja järjestää tilausristeilyn merellisessä ympäristössä toiveidesi mukaan. Laivavaihtoehtoja on useita, 10 hengen VIP-tilaisuuksista aina usean sadan henkilön juhliin saakka. Tilausristeilyt Helsingissä laajalla kattauksella – myös saarikohteet!

Suurin aluksemme m/s Viapori on rekisteröity 183 matkustajalle, ja monet pienemmätkin aluksemme ovat yli 100-paikkaisia. Saarikohteissamme voimme tehdä kattauksen yhdellä kertaa jopa 200 ruokailevalle henkilölle! Purjehdusreitit ja saarikohteet voimme suunnitella yhdessä tai voit jättää toteutuksen meille. Lounasristeilyt, illallisristeilyt, kokousristeilyt, muut yritys- ja yksityistilaisuudet – katso myös valmiit pakettimme. Saarikohteissamme on myös mahdollista esimerkiksi saunoa, uida ja esimerkiksi pelata golfia Suomen vaativimmalla par 3- kentällä.

Kauttamme saat tilattua laivalle myös trubaduurit, stand up -koomikot, taikurit ja muut viihteen moniottelijat.

Pyydä tarjous ja tule kokemaan kanssamme unohtumattomia hetkiä niin laivoilla kuin saarikohteissammekin!

Tilausristeilyt Helsingissä laajalla kattauksella tai omilla eväillä!

Voit tilata aluksen henkilökuljetusta varten tai täyden palvelun risteilyn menun ja juomien kanssa. Osalle laivoista voit tuoda oman tarjoilun, osalla laivoista on joko C- tai A-oikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita, voit myös toivoa oman menuusi.

Meille on tärkeää, että tilaisuutesi onnnistuu viimeisen päälle. Käytämme aikaa keskusteluun, uskomme dialogin voimaan ja tähän käytettävän ajan tarpeellisuuteen. Jos tiedät jo, mitä haluat, ilmoita se meille, sekin käy, toiveet toteutuvat. Noh, ihan mahdottomiin mekään emme pysty, mutta tähän asti vain taivas on ollut rajana, joskus tuntuu, että ei sekään ja kaikki on mennyt hyvin. Ryhmämyyntimme ja yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet tuottamaan palvelut kustannustehokkaasti, antaumuksella, suurella sydämellä, tyylillä ja taidolla. Tähän voit sinäkin luottaa.

Lähtö- ja paluu onnistuvat ainakin Hakaniemestä, Kruunuhaasta, Kauppatorilta, Hietalahdesta tai Vuosaaresta. Voit myös toivoa oman lähtö- ja paluusatamasi. Ainoa vaatimus on, että väylällä ja laiturilla on riittävästi vettä kölin alle ja että aluksen voi turvallisesti kiinnittää otto- ja jättöpaikkaan. Myös kulku alukselle tulee onnistua turvallisesti.

Tervetuloa maailman upeimpaan saaristoon kokemaan huikeita juttuja!

ASIAKASPALVELU

Sähköpostitse: info@frs-finland.fi. Vastaamme mahdollisimman pian!

TILAUSRISTEILYT

myynti@frs-finland.fi tai lähetä tarjouspyyntö!

LASKUTUS

laskutus@frs-finland.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Kajava 050 300 9736
M/s Tuulispää 045 615 1633
M/s Okeanos 050 338 6661
M/s Gädda 045 615 1632
M/s Viapori 050 477 5028
M/s Vire 045 615 1634
M/s Isosaari II 050 471 3092
M/s Wellamo 050 300 9781
M/s Koskelo 050 471 5626
M/S Taxen 050 342 4569
M/s Taxen II 050 301 9154

Numeroihin vastataan ainoastaan, kun laivat ovat liikenteessä.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi tiedustella laivoilta puhelimitse tai asiakaspalvelusta info@frs-finland.fi