ESPOON SAARET

Iso Vasikkasaaren ja Otaniemen reittiliikenteen lisäksi FRS Finland liikennöi Espoon saariin myös yksityisten tilausristeilyjen merkeissä. Haluaisitko viettää päivän Pentalan historiallisessa museossa ja sen jälkeen ruokailla ravintola Pavenissa? Tai miltä kuulostaisi retkipäivä työporukalla Espoon kauneimmalla saarella – Gåsgrundenissa? Käytössämme on erikokoisia aluksia erilaisten ryhmien kuljetuksiin. Tarjoamme kuljetuksia muun muassa Iso Vasikkasaareen, Pentalaan, Gåsgrundiin, Stora Herröseen ja Rövareniin. Lähetä tarjouspyyntö!

ISO VASIKKASAARI

Iso Vasikkasaaren luonto on rehevää ja kaunista. Saarelta löytyy paljon ulkoilualueita ja rantoja, jossa voi viettää kesäpäiviä. Saaresta löytyy vanha kalastaja-asumus, joka toimii nykyään kioskina sekä kesäravintola. Iso Vasikkasaaresta löytyy iso leikkikenttä ja leikkivälineitä lapsille. Telttailu saarella ei ole sallittua. Saarelta löytyy myös WC, keittokatokset, frisbeegolfrata ja beachvolleykenttä. Iso Vasikkaasaari on osittain esteetön saari ja olisi suositeltavaa ottaa avustaja mukaan.

 

GÅSGRUNDET

Gåsgrund on suosittu telttailusaari ja sopii koko perheen retkeilypaikaksi. Saareen voi tehdä myös päiväretkiä. Saarella saa levätä rauhassa ja käydä esimerkiksi uimassa saaren pohjoisrannalla. Maasto on tasaista ja puita on suhteellisen vähän. Saaresta löytyy keittokatoksia ja WC. Joidenkin lähteiden mukaan Gåsgrund on Espoon saariston kaunein saari, tule arvioimaan itse!

 

RÖVAREN

Rövarenista löytyy erilaisia merirantakasveja ja mustikka sekä puolukka-alueita. Saarelta löytyy keittokatokset, WC, tulentekopaikkoja ja saaristovenelaituri. Rövarenissa voi telttailla ja koirat ovat myös tervetulleita mukaan. Saari on mukava kesänviettopaikka päiväretkeläisille ja yön yli jäämiseen. Rövarenista avautuu hienot näkymät Espoon saaristoon!

PENTALA

Pentala sijaitsee Suvisaaristossa ja on Etelä-Suomen korkein saari. Aikoinaan Pentalassa on asunut kymmenkunta ihmistä, jotka muodostivat saaristolaiskylän. Nykyään saaristolaiskylä on entisöity ja avattu yleisölle perinteiseksi museoksi. Museossa pääsee tutustumaan saaren mielenkiintoiseen historiaan monien vuosien takaa. Pentalassa on myös 2,3 km pitkä luontopolku ja aitauksesta löytyy lampaita. Saarelta löytyy Pentalanjärvi, jossa on mahdollista uida. Pentalan merellinen ravintola sijaitsee aivan veden äärellä. Koirat ovat tervetulleita Pentalaan!

 

STORA HERRÖ

Stora Herrön maasto on enimmäkseen kalliota ja osittain saaresta löytyy hiekkaisia rantaniittyjä. Rannoilla sijaitsee yksityismökkejä, mutta suurin osa saaren aluetta on vapaata ulkoilualuetta. Stora Herrössa on luontopolkuja, jotka johtavat saaren korkeampaan kohtaan ja samalla hienoon näköalatoriin. Saaren metsistä voi löytyä marjoja sekä sieniä. Telttailu on mahdollista ja saaressa on keittokatoksia, tulentekopaikkoja ja WC.

ASIAKASPALVELU

0102023780 arkisin klo 9-15 tai info@frs-finland.fi.

Vastaamme mahdollisimman pian!

TILAUSRISTEILYT

myynti@frs-finland.fi tai lähetä tarjouspyyntö!

LASKUTUS

laskutus@frs-finland.fi

YHTEYDET LAIVOILLE

M/s Gädda 045 615 1632
M/s Isosaari II 050 471 3092
M/s Kajava 050 300 9736
M/s Koskelo 050 471 5626
M/s Okeanos 050 338 6661
M/s Taxen 050 342 4569
M/s Taxen II 050 3019154
M/s Tuulispää 045 615 1633
M/s Viapori 050 477 5028
M/S Vire 045 615 1634
M/s Wellamo 050 300 9781

Numeroihin vastataan ainoastaan, kun laivat ovat liikenteessä.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi tiedustella laivoilta puhelimitse tai asiakaspalvelusta info@frs-finland.fi