Suomen Saaristokuljetus on ollut vuodesta 2020 lähtien kansainvälisen FRS varustamokonsernin tytäryhtiö. Saksalaisella FRS varustamolla on yli 150 vuoden historia ja operoi 72 laivaa ympäri maailmaa. Näin ollen on looginen kehitys, että Suomen Saaristokuljetus myöskin siirtyy tunnetun FRS brändin alle.  

FRS Finland operoi tulevaisuudessa samoilla vesillä 13 laivalla. Yritys ja yrityksen johto sijaitsevat jatkossakin Helsingissä ja työllistävät paikallisesti seitsemän henkilöä ympäri vuotta, kesällä jopa yli 50 henkilöä, joista iso osa nuoria ja opiskelijoita. Vuoden 2022 uutuus on Suomenlinnan ja Lonnan reittiliikenne Kauppatorilta, sekä uusi linja Läntinen saaristoreitti, joka yhdistää Espoon Helsingin keskustaan ja saaristoon, sisältäen Vallisaaren ja Suomenlinnan. Nettisivut löytyvät jatkossa www.frs-finland.fi sivulta ja samoin tutut sähköpostiosoitteet. 

Firman virallinen toiminimi on 17.05.2022 lähtien FRS Finland Oy.

FRS Finland toivottaa kaikille ihanaa reittiliikenteen kauden alkua!