Ole ajoissa ja varmista tilaisuutesi onnistuminen  toivomanasi ajankohtana! Pyydä tarjous tilaisuudellesi klikkaamalla tästä!

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi kuudella omalla aluksella laajasti pääkaupunkiseudun saaristossa. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhteisöt ja yksityiset ihmiset. Laivoillamme voi syödä enintään 70 henkilöä samassa tilassa, cocktail-tyyppisen tilaisuuden pystymme järjestämään jopa 175 henkilölle.

Voit vuokrata koko laivan omaan käyttöösi edullisesti ja järjestää yksityistilaisuutesi merellisessä ympäristössä toiveidesi mukaan. Laivavaihtoehtoja on useita, 10 hengen VIP-tilaisuuksista aina 175 henkilön juhliin saakka. Laivavaihtoehtoihin pääset tutustumaan tästä! Laivojen hinnaston löydät klikkaamalla tästä!

Suositus enimmäishenkilömääräksi tilausristeilyllä on 10-75 henkilöä, jolloin kaikilla on mahdollisuus omaan pöytäpaikkaan aluksen sisätiloissa. Reitin voimme suunnitella yhdessä tai voit jättää toteutuksen meille. Miltä kuulostaisi Itäinen kanavareitti tai esimerkiksi risteily ja tutustuminen Vallisaareen (kuva)?

Valmiita vaihtoehtoja tilaisuudellesi löydät klikkaamalla tästä!

Voit tilata aluksen henkilökuljetusta varten tai täyden palvelun risteilyn menun ja juomien kanssa. Osalle laivoista voit tuoda oman tarjoilun, osalla laivoista on joko C- tai A-oikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita, voit myös toivoa oman menuusi. Menuvaihtoehtoihimme pääset tutustumaan tästä! Lähtö- ja paluu onnistuvat ainakin Hakaniemestä, Kruunuhaasta, Kauppatorilta, Hietalahdesta tai Vuosaaresta. Myös tilaajan toive lähtö- ja paluusatamasta huomioidaan. Kauttamme saat tilattua laivalle myös trubaduurit, stand up -koomikot, taikurit
ja muut viihteen moniottelijat.

Suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Vallisaari, Kaunissaari, Vartiosaari, Kuivasaari ja tietenkin Suomenlinna. Myös Saunasaaren saunaristeilyt ovat hyvin suosittu vaihtoehto. Sighteeing Helsinki -risteilyille voi sisällyttää saarihyppelyn, jolloin asiakkailla on mahdollisuus vierailla useammassa eri saarikohteessa yhden risteilyn aikana.

Tilausristeilyt, lounasristeilyt, häät, syntympäpäivät ja muut tilaisuudet ryhmille – pyydä tarjous tästä!

Tervetuloa!

Hakusanat: risteilyt helsinki kauppatori laivan vuokraus vesibussin vuokraus yritysristeilyt tilausristeily sightseeing helsinki espoo porvoo inkoo tilausristeilyt häät laivalla taksivene venetaksi taxiboat water taxi vesitaksi tilausristeilyt henkilökuljetukset merellä tuhkan sirottelu tavarakuljetukset merellä vesikuljetukset merellä helsinki suomenlinna kauppatori kuljetukset merellä shgtseeing venekuljetus saaristoristeily merikuljetukset palaveriristeily kokousristeily yksityiskuljetukset virkistäytymispäivä illanvietto saaristossa polttarit, hääparin kuljetus veneellä hääkuljetukset taksivenekuljetukset helsingissä helsingistä taxivenekuljetukset helsingissä taksivenepalvelut helsinki saunaristeilyt henkilösiirrot vesitse sauna saaressa saunaristeily trollö 40 trawler vesitaksi yritysristeily yritysristeilyt watertaxi yrityksen risteily päiväristeily rannikkoristeily pikkujoulut helsingissä juhlatila helsinki pikkujoulutila yritysjuhlat helsinki karonkka helsinki laivaravintola yksityistilaisuus helsinki