Varaa oma laiva ja järjestä ikimuistoinen risteily maailman kauneimmassa saaristossa!

Voit tilata täysihoitopaketin suoraan meiltä, järjestämme kaiken valmiiksi puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tuottaa osan tapahtumastasi itse. Osalle laivoista voi tuoda omat juomat, osalla laivoista on täydet A-oikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita – annamme maistuvuustakuun! 

Mikä onkaan mukavampi tapa järjestää henkilökunnallesi virkistyspäivä tai asiakasyritykselle illallisristeily kuin nähdä Helsingin upeata saaristoa ja nauttia Suomen merellisen luonnon ainutlaatuisista maisemista! Kerro vain meille mitä haluat ja me lupaamme huolehtia kaikesta toiveittesi mukaisesti.

Risteilyjä

Tilausristeilyt sopivat yritystilaisuuksien lisäksi oivallisesti myös monenlaisiin suku- ja perhejuhliin. Laivaretkillämme on aina lämmin tunnelma ja ihmisillä on loistavat puitteet nauttia yhdessäolosta ja samalla voit nähdä esimerkiksi Itäisen saaristoreittimme huikeita maisemia ja upeita huviloita.  

Toteutamme tilausristeilyitä usealla eri aluksella, joten voit valita osallistujamäärän mukaan juuri sopivan kokoisen aluksen. Aluksistamme löydät tarkempaa infoa tästä linkistä. Kaikki aluksemme ovat siistejä, mukavia, asianmukaisesti huollettuja ja viihtyisiä.

Suositus enimmäishenkilömääräksi tilausristeilyllä on 10-75 henkilöä, jolloin kaikilla on mahdollisuus omaan pöytäpaikkaan aluksen sisätiloissa. Reitin voimme suunnitella yhdessä tai voit jättää toteutuksen meille kokonaan. Miltä kuulostaisi Itäinen kanavareitti tai esimerkiksi risteily ja tutustuminen Vallisaareen.

Voit myös tilata aluksen henkilökuljetusta varten tai täyden palvelun risteilyn menun ja juomien kanssa. Osalle laivoista voit tuoda oman tarjoilun, osalla laivoista on joko C- tai A-oikeudet. Menuvaihtoehtoja on useita, voit myös toivoa oman menuusi. Menuvaihtoehtoihimme pääset tutustumaan tästä!

Voit vain nauttia kauniista kesäpäivästä ja anna meidän huolehtia risteilymme aikana kaikesta järjestelyistä. Nähtävää riittää ja kaikilla on mukavaa!

Monet asiakkaamme ovat ottaneet jokakesäiseksi perinteeksi viettää yrityksen virkistyspäivä saaristoristeilyllä, Järjestäminen on helppoa, sillä me huolehdimme järjestelyistä ja osallistujat ovat aina olleet erittäin tyytyväisiä. Helsingin saaristossa nähtävää riittää, joten henkilökuntamme suosittelee Teillekin tutustumista tähän uniikkiin ympäristöön ja  uskommekin että myös te haluatte tulla aina uudestaan.

Hakaniemestä, Kruunuhaasta, Kauppatorilta, Hietalahdesta tai Vuosaaresta

Lähtö ja paluu onnistuvat ainakin Hakaniemestä, Kruunuhaasta, Kauppatorilta, Hietalahdesta tai Vuosaaresta. Myös tilaajan toive lähtö- ja paluusatamasta huomioidaan. Kauttamme saat tilattua laivalle myös trubaduurit, stand up -koomikot, taikurit ja muut viihteen moniottelijat.

Tarjouspyynnön pääset lähettämään tästä!

Lisätiedot ja varaukset: 0400-102 111 tai info@suomensaaristokuljetus.fi