Suomen Saaristokuljetus Oy solmi keväällä sopimuksen Senaatti-kiinteistöjen kanssa Isosaaren rakennusten ja maa-alueiden vuokraamisesta. Kesä oli menestys ja nyt saari avataankin myös talvikäyttöön.

”Jo sopimusneuvottelujemme alkuvaiheessa Senaatti-kiinteistöjen kanssa ilmaisimme kiinnostuksemme tehdä Isosaaresta ympärivuotinen matkailukohde. Nyt käynnistyvä talviliikenne on osa tätä näkyä. Isosaari on huikea paikka kokea talvinen ulkosaariston lumo. Jo pelkkä merimatka jäiden seassa pienellä jäänmurtajalla on ikimuistettava kokemus”, toimitusjohtaja Tomi Ståhlberg kertoo innostuneena.

Isosaaren laiva liikennöi Helsingin Kauppatorin Kolera-altaalta tammikuun 20. päivästä eteenpäin sekä lauantaisin että sunnuntaisin aina vappuun saakka. Lähtöaika on klo 10 ja takaisin Kauppatorille saavutaan noin klo 15. Ravintola Upseerikerho on avoinna ja opastukset saatavilla. Esimerkiksi perheiden tai kaveriporukoiden on mahdollista vuokrata puulämmitteinen rantasauna saarivierailun ajaksi. Viikonloppuliikenteen lisäksi Isosaareen järjestetään myös täyden palvelun tilauristeilyjä yrityksille ja muille ryhmille.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Tomi Ståhlberg, 050 538 3630, tomi.stahlberg@suomensaaristokuljetus.fi